İNOTİM HAKKINDA

İNOTİM.COM.TR

İNOTİM MÜHENDİSLİK 2018 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinde kurulmuştur. Ana iş alanı Demiryolu Araçları Bakım ve İmalatında kullanılan yardımcı makine ve ekipmanların imalatı, Geri Dönüşüm Makinaları ve Özel Makinaların imalatıdır.

2001 yılından bu yana sektörde bulunan firma yetkilileri tarafından 2012 yılında demiryolu sektöründe kullanılmak üzere tasarlanıp üretilen makinenin tek mucidi olarak patentini alarak sektördeki bilgi ve tecrübesini kanıtlamıştır. Aynı zamanda proje koordinatörü olarak Tübitak 1507 destek programından destek alarak piyasadaki muadillerinden daha verimli bir Geri Dönüşüm Makinası tasarım ve imalatını tamamlamış ve bu projeden 1 adet Faydalı Model tescil edilmiştir.

İNOTİM MÜHENDİSLİK, 2019 yılında da demiryolu sektörüne yönelik olarak KOSGEB tarafından Ar-Ge projesi olarak desteklenmiş ve halen devam etmektedir.

Sadece imalat alanında değil, birçok sektörde komple sistem, projelendirme, danışmanlık, destek ve hibe programlarından yararlanma şeklinde çalışmalarını sürdürmektedir.

İNOTİM MÜHENDİSLİK, milli bir firma olmanın sorumluluklarını yerine getirmek ve müşterilerine kaliteden ödün vermeden hizmet vermek amacıyla 2019 yılında Konya Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde 1300 m2 imalat şubesi kurmuştur. Mühendislik altyapısını her geçen gün geliştirerek teknolojiyi takip etmekle kalmamakta, aynı zamanda üretim kabiliyetini artırmak için yeni yatırımlar yapmaktadır.

İNOTİM MÜHENDİSLİK tarafından tasarlanan tüm ekipmanlarda karşılaşılan sorunlar göz önüne alınarak tasarımları ve gerekli yapısal analizleri tüm mühendislik otoriteleri tarafından kabul edilen programlarla bilgisayar ortamında yapılmaktadır.